bijuterii dentare 2CE ESTE BIJUTERIA DENTARA?

Bijuteria dentara este cea mai noua tendinta in cosmetica dentara si, din ce in ce mai multi pacienti solicita acest serviciu. Bijuteriile dentare vin ca o completare a bijuteriilor clasice, dand zambetului un aspect aparte.

Procedura in sine presupune lipirea ca atare pe suprafata dintelui a unei mici bijuterii care poate fi confectionata din aur, platina, o piatra pretioasa sau un cristal de tip Swarovsky.

bijuterii dentare 3INTREBARI FRECVENTE DESPRE BIJUTERIILE DENTARE:

Doare procedura de aplicare a unei bijuterii dentare?

NU ! -Procedura este simpla. Dintele respectiv nu este afectat sub nicio forma, nefiind folosita freza. Pacientul va cadea de comun acord cu medicul asupra unui model de bijuterie precum si a dintelui pe care se va aplica. Se foloseste o substanta demineralizanta pe suprafata dintelui, pentru a favoriza o buna adeziune cu materialul de lipit. Ulterior, cu ajutorul unui adeziv special fotopolimerizabil bijuteria dentara se fixeaza pe dintele ales.

Cât durează procedura de aplicare a bijuteriei dentare?

Procedura de aplicare nu dureaza mai mult de 15 până la 20 minute.

bijuterii dentare 4Cat timp va rezista bijuteria aplicata pe dinte?

Bijuteriile dentare aplicate pot ramane lipite pe o perioada nedefinita sau pentru cat timp veti dori.

Se poate renunta in timp la bijuteria dentara?

Da. Oricand doriti sa renuntati la bijuteria dentara aplicata, aceasta poate fi inlaturata de catre medicul stomatolog fara a afecta dintele respectiv.

bijuterii dentare 5Cat costa o bijuterie dentara?

Preturile variaza in functie de modelul ales.